donderdag 1 oktober 2009

Donderdag 1 oktober

Vandaag geen foto's want we hebben helemaal geen foto's gemaakt..hahaha
Vandaag lekker bij het hotel aan het zwembad liggen dobberen.. heel het zwembad hadden we voor ons alleen en smiddags zijn we een broodje gaan eten bij Subway. Daarna alvast de koffers ingepakt.. ik had twee koffers bij die alle twee nog niet eens half vol zitten en nu zitten ze stampvol en er moeten nog wat laatste dingen bij.
Daarna nog wat zitten internetten en nog gaan shoppen (waar ik weer wat gekocht heb)en als afsluiting nog een lekker ijsje bij DQ op.
Nog even rondgelopen bij Primium outlet waar ze gelukkig niks meer hadden wat ik wilde..hahaha
Lekker gegeten bij Bennigans en nu nog wat opruimen en we gaan zo een leuke film kijken.. stik weer van de migraine en heb al een medicijn ingenomen maar het helpt niet.
Morgen vertrekt het vliegtuig om 13.20 uur usa time en dan hebben we een overstap op Washington en dan zijn we zaterdagmorgen rond 7 uur in Amsterdam..
Iedereen bedankt voor de leuke reakties, is altijd leuk om te lezen dat mensen je weblog bij houden en bedankt voor de lieve emailtjes.. nog ff en we zijn weer back in town..weer an die arbiet! hahahaha
maandag dus weer werken..Richard begint maandag om 6 uur smorgens en ik iets later..
Maar zaterdag zie ik die schatjes van katjes weer...kroelen!!!
Groetjes vanuit Orlando en allemaal bedankt.
Richard en Anja

2 opmerkingen:

  1. Ik wilde nogmals even kwijt dat we het hartstikke leuk vonden om te volgen wat jullie allemaal ondernomen hebben op vakantie. Jullie hebben genoten , zijn lekker verkleurd en hebben onwijs leuke dingen gedaan. Dit jaar voor het eerst een ondergrondse tour...dat doet niet iedereen!!

    Heel veel succes met inpakken en een goede vlucht naar huis...de poezenbeesies wachten al..

    Groetjes Jeroen en Lucy

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hi Anja, welkom terug in Nederland. Heb met veel plezier je verslag gelezen. Jammer dat je op het laatst zo veel last hebt gehad van migraine.

    Alex

    BeantwoordenVerwijderen