zaterdag 19 september 2009

Zaterdag 19 september







Heerlijk gezwommen bij het waterpark van Disney, Tyfoon lagoon.
Dit is een heel leuk waterpark met super gave glijbanen maar vooral met de relax lazy river waar je in een band ligt en lekker rond kan dobberen..VAKANTIE. hahaha



Het park is erg mooi aangelegd met veel groen en veel zand..wat ik dus wel iets minder vind..zand tussen je tenen..hahha

Je kan hier ook snorkelen en er is een groot golfslagbad waar de golven 1,5 meter hoog zijn..dat is echt super leuk.

Tussen de middag zijn we even uit het park gegaan en zijn gaan eten bij Subway..mijn favoriete broodje met tonijn en sla en komkommer op en een koekje na..mmm echt lekker.

De leukste glijbaan is wel crush 'n gusher..je wordt gewoon afgeschoten met water en tijdens de baan gebeurt dat een paar keer..super leuk..wel een beetje eng. hahaha



Wat we straks gaan doen weten we nog niet..wel even douche en ergens lekker eten.. misschien dat we nog gaan minigolven bij Disneyworld, daar heb je echt leuke golfbanen maar dat lees je nog wel wat we gedaan hebben.. Groetjes van ons.



Hier een filmpje van het gratis drinken vullen van de beker...
streepjescode hadden we nog van de vorige keer..hahaha


We zijn bij Disney fantasia gaan golven..dit was super leuk.



Het is een super leuke baan met 18 hols en ik zeg niet wie er gewonnen heeft want ik kan niet tegen mijn verlies..hahahaha

vrijdag 18 september 2009

Vrijdag 18 september



Vandaag gingen we de tour 'Disney's Keys to the Kingdom'doen.
Deze tour kreeg Richard van mij voor zijn verjaardag..er zijn maar een paar mensen die dan mee mogen met de tour want het moet speciaal blijven met een speciale prijs..hahaha

Maar goed, dat was het ook dubbel en dwars waard. Dat was echt super leuk. Dit was een tour door Magic Kingdom.Je krijgt informatie te zien en te horen die je normaal niet ziet en niet weet..ook krijg je voorrang op een paar attracties maar dat was niet nodig want het was weer niet druk in Magic Kingdom. We gingen ook onder de grond..(Richard had een toepasselijk shirt aan..underground) want Magic Kingdom is gebouwt op een berg. Helaas mocht je daar geen foto's maken maar dat was echt heel indrukwekkend. Het is gewoon een hele fabriek onder Magic Kingdom en je ziet daar bv Pluto lopen zonder hoofd..naja.wel een mensenhoofd maar die had het hoofd van Pluto afgezet..deze tour mocht je ook pas doen boven de 16 jaar..we waren trouwens met 19 mensen wat ook bijna het maximale van zo'n groep is dus dat was wel fijn.
We zeiden al dat dit echt iets is voor volgend jaar voor Jeroen want die zou dat echt leuk vinden.hahaha
We zagen ook de voorbereidingen zijn van een parade..dit was echt super.

Je kreeg ook een eigen naambadge en tijdens het eten (wat er ook bij zat) krijg je de magic key..erg leuk bedacht allemaal. Dit was een 5 uur durende tocht en was echt iets aparts. Leuk om dingen te weten waar je normaal gesproken gewoon aan voorbij loopt.
Toen we klaar waren, waren we doodmoe.. mijn blaar op mijn kleine teen deed nog pijn en ik had wel al blarenpleisters gekocht maar heel mijn eccos waren binnen nog nat van de waterattracties terwijl de schoenen wel waterdicht zouden zijn maar een hele bad over je heen met water overleeft geen 1 schoen..Richard zijn zonnebril was kapot gegaan dus we waren weer verplicht om te shoppen..hahahaa Bij Nike zag Richard een mooie zonnebril en ik airnike's..Net de blaar doorgeprikt met de gratis badge die we gehad hadden en nu maar hopen dat ik er geen last meer van heb. Nog lekker gegeten bij Bennigens..lekker kipfile met brocolli..heerlijk.
Toen we verder liepen hoorde we Punta Cana muziek en dachten gelijk aan onze volgende vakantie naar Punta cana in augustus 2010..
Dus ikke 'dansen'.. hier een grappig filmpje..hahaha
Speciaal voor ons Marga, dan weet ze weer hoe gek ik kan doen en dan heb ik nogeens geen drank op..hahaha Dat wordt straks wat..lache man!

Nu nog lekker in bad en op tijd naar bed..ik ben echt doodmoe.
Groetjes van ons twee..

donderdag 17 september 2009

Donderdag 17 september








Vandaag zijn we naar Universal studio's en Island of Adventura geweest.
Eerst naar Universal en naar de nieuwe achtbaan Rockit gelopen.. wat is dat lache! weer geen wachtrij.


Ik ben er ook ingeweest.. leuke baan maar hij knalt heel hard.. pijn in mijn nek.
Je kan in deze achtbaan kiezen tussen verschillende soorten muziek..pop-rock,country,hiphop enz enz. en dan kan je kiezen tussen verschillende artiesten..viel me vies tegen dat Boy George er niet bij zat.
Na nog even naar de horrorshow geweest wat echt leuk is zijn we nog eens Rockit ingegaan..deze keer kwam ik er echt uit met koppijn.. ff gaan zitten en medicijn ingenomen en na een half uurtje ging het wel weer.
Eigen schuld.


Na Universal zijn we naar Island of Adventura gelopen..hij komt dan langs het Hardrock cafe waar Boy George vorig jaar eigenlijk zou optreden maar helaas mocht hij USA niet in maar voor de fans onder ons.. hij geeft eind december vanaf 20 dec tot 30 dec. elke dag een concert in London..dus jullie weten wel waar ik dan met mijn neus vooraan sta..hahaha


IOA is een erg leuk park dat langs Universal ligt. Heel mooi gebouwd en volgend jaar komt er een heel mooi Harry Potter thema bij..dat moet echt super mooi en groot zijn.
Dusse volgend jaar mogen we dat ook niet missen..hahaha

In dit park heb je achtbanen en een jurassic park wat erg mooi is..heel mooi gebouwd allemaal.
Ook gave waterattracties zoals Popeye waar iedereen echt klets en klets wordt.




Net lekker in de douche geweest en zometeen gaan we eten bij Chilli's..ben benieuwd of dat iets is want daar zijn we nog nooit geweest..maar ach, mac Donalds ligt overal dus daar kunnen we altijd nog naartoe..hahaha we komen hier niet om van de honger..waaaaa Groetjes van ons.

woensdag 16 september 2009

Woensdag 16 september












Vanmorgen er weer vroeg uit gegaan want we gingen naar Busch gardens.
Na een uurtje rijden waren we er...en we mochten de auto helemaal vooraan zetten want het was (weer) niet druk.

We zijn gelijk naar Montu gelopen dat is een gave achtbaan en de karretjes gingen bijna leeg weg.. dus 2x achter elkaar gedaan..je kon gewoon blijven zitten.

Dat was natuurlijk wel erg gaaf.

We zijn daarna met de kabelbaan naar de andere kant van het park gegaan.. daar kon je wederom ook weer gewoon instappen zonder te wachten.. ideaal.

Naar de rollercoaster Sheikra gelopen waar het ook rustig was.. Richard is er in geweest..ik durf hem nog steeds niet.

Verder nog lekker rond gekeken naar de mooie dieren en leuke attracties.. Busch gardens in mijn favoriete park.. leuke waterattracties gedaan en we waren klets en klets nat..

enne.. in Busch Gardens kennen ze Boy George ook want overal stond op de petjes BG.hahhahaa
Daarna zijn we nog gaan eten bij Logans en rond gelopen bij Old town.. en nog een leuk bordje gekocht voor bij de voordeur met katten erop.



Zo meteen lekker in bad en een film kijken..ge-bro-ken..hahhaa
Groetjes van ons.