zaterdag 12 september 2009

12 september


Vannacht lekker geslapen, de bedden liggen heerlijk en buiten is er ook helemaal geen lawaai te horen.


Ik was vanmorgen opzich vrij vroeg wakker, rond 7.00 uur, even geprobeerd internet aan de praat te krijgen wat op het eerste moment niet helemaal lukte, maar met wat vloeken ging het uiteindelijk wel, even naar de ontbijtzaal gegaan en met mijn laptop zitten internetten onder het genot van een lekkere bak koffie. Toen terug naar de kamer en Anja was al een beetje wakker en had ook goed geslapen, koffers uitgepakt en lekker gaan ontbijten in het hotel.
Het zou vandaag een regenachtige dag worden, dus nog geen parken op het programma, maar we hebben wat rondgereden en wat winkels bezocht, zoals: Prime, Dollartree, Premium Outlet en naar Downtown Disney gegaan, in de middag een broodje Subway op met een frappuchino van Starbucks.
Nu zit ik dit verhaal te schrijven, en dadelijk gaan we ergens wat eten, waar…. ???? !!! dat is nog een geheim, want Anja mag iets uitkiezen.



11 september (nine-eleven)


We zijn vanuit Tilburg rond 7.30 uur vertrokken, want er zouden rond Utrecht misschien wel files zijn, niks dus.... rond 9.30 uur waren we al bij de vertrekhallen op Schiphol, en konden direct incheckken, en om 9.30 uur zaten we bij Starbucks aan de Frappuchino, zoo.... de vakantie is al begonnen.



Om 11.00 uur waren we al door de beveiliging bij de gate, en hoefden alleen nog maar het vliegtuig in te gaan, en om 12.30 uur gingen we de lucht in.
De films op de schermpjes in de stoelen is 3 keer niks, alle films worden gelijktijdig gestart, en je kunt ze niet op pauze zetten.

Op een gegeven moment wou Anja haar laptop pakken, bleek ie al een paar uur aan te staan, het ding was loei heet, en ze kon nog maar 28 minuten kijken, das lang zat voor culture club hahahahaha.
Om 14.00 uur plaatselijke tijd landde we op Washington D.C.
Het dalen ging best wel heftig door de grote turbulentie.
Op 15.15 uur waren we al door alle douanes en blablabla hee, en zijn we een broodje gaan eten bij Subway, daar werkten alleen maar jappeneesen, wij spraken beter Engels dan hun, alles ging daar in een moordend tempo.

Ons vliegtuig zou om 17.45 gaan, maar omdat er een "technical problem" was, moesten we wachten, uiteindelijk kregen ze het "aircraft" niet gefixed, en moest er een ander vliegtuig komen, waardoor we uiteindeindelijk pas om 20.45 uur vertrokken richting Orlando.

We kwamen rond 22.30 uur aan in Orlando, Anja ging alvast naar de koffers, en ik naar Alamo om de auto op te halen, bij Alamo was niemand en ik had heel snel de auto, deden niet echt de moeite voor upgrades e.d.
Toen de auto gehaald, Kia Sorento en naar het hotel, ingecheckt en direct gaan slapen. Het was me een dagje wel.