zaterdag 26 september 2009

Zaterdag 26 september



Lekker een rustig dagje want we gingen naar de zee, de zee die op de top 10 staan van de mooiste stranden dus ik was wel benieuwd.
Richard wilde gezellie langs een omweg rijden want hij wilde perse over een mooie brug rijden.. Was ook best wel mooi.De naam van de brug is Bob graham sunshine skyway bridge.

Ik zag ook wel dat de Amerikanen ook aan het bezuinigen zijn en niet alles groot hoeft te zijn want we kwamen nog een Smart tegen!

We hebben ook stukjes door woonwijken gereden en dan zie je dat meer dan de helft te koop staat van huizen..het is daar dus duidelijk te zien dat de resessie is toegeslaan.

We gingen eerst naar een strand kijken wat er nog niet zo mooi uitzag als waar we uiteindelijk naartoe zouden gaan...ik vroeg me al af waarom we daar gingen kijken want mij lijkt het logisch om dan gelijk door te rijden naar het mooie strand.. maar goed... dat zal wel Limburgse denkwijze zijn.. hij wilde nog meer op plekken gaan kijken die niet zo mooi waren maar gelukkig kon ik hem er van overtuigen om dan gelijk door te rijden naar de goede plek..hahaha onderweg ook nog overgegeven in de auto..Richard zei 'kijk links zie je de andere kant'..ik moest gelijk aan onze teamdag denken(waar een man dat ook steeds zei terwijl je steeds hetzelfde zag) en versliktte me in het drinken en moest gelijk overgeven, kreeg geen lucht meer. En hij bleef heel serieus.hahahha Gelukkig kon ik het allemaal in een beker kwijt dus niet in de auto gemorst.hahaha
Eindelijk waren we bij het mooie strand.
Na dik 3 uur rijden.



Deze onderstaande foto heb ik ook met mijn voeten (dit zijn de voeten van Richard) maar dan gemaakt in Punta cana.. ziet er toch wel ietsie anders uit..hahahaha

Maar dit was ook een mooi strand met mooi wit zand en helemaal niet druk.
Het was echt heel heel warm en na een tijdje hadden we het wel gezien want je kon nergens drinken kopen.
Daarna een lange rit weer naar het hotel en toen lekker onder de douche geweest..ik hou niet van zand tussen mijn tenen..hahaha
En net gegeten bij Black augus steak house.. mijn maag was nog behoorlijk van streek dus ik heb niet veel gegeten maar dat is voor een keertje ook niet erg..hahaha

Daarna nog wat winkeltjes bekeken op de int.drive waar een hoop rotzooiwinkeltjes zitten..hahha
Straks lekker slapen want morgen gaan we waarschijnlijk zwemmen bij een Disneywaterpark.
houdoe.
Hier nog een leuk filmpje van het autorijden met leuke muziek!

vrijdag 25 september 2009

Vrijdag 25 september



Vandaag was de migraine bijna weg maar wel overal spierpijn en erg moe van de migraine dus een rustig dagje gedaan.
We zijn smorgens naar Island of Adventura gegaan en het was er weer niet druk en we zijn in de dueling dragons gegaan, dat is een achtbaan waar je onderin zit en je hebt de fire en ice. Dat zijn twee verschillende banen die door elkaar heen gaan..we hebben alle twee de banen gedaan want het was weer niet druk. Daarna een waterattractie gedaan waar je weer klets en klets nat wordt.Ook nog wat leuke kinderattracties gedaan waar het normaal in de zomer druk is en nu stonden ze gewoon te wachten dat het half vol zat..dus wij erin!

Nog de bekende Jurassic park.. super mooie attractie.
En nog meer leuke attracties gedaan ..ik heb de hulk (achtbaan) niet gedaan..want die 'knalt' hard en dat is niet fijn voor de hoofdpijn..Richard heeft hem wel gedaan en karretjes gingen allemaal half vol weg.Echt heel rustig overal.



Ik kreeg tegen de middag toch nog weer meer hoofdpijn en had het echt heel warm en toen hebben we besloten om lekker te gaan zwemmen bij het hotel. Heerlijk een boekje gelezen en een geplonst in het water.

Daarna lekker gegeten bij de Foodcorner bij Primium outlet, een groot winkelcentrum en daar wat rond gelopen.


Daarna weer gaan midget golven bij Disney maar deze keer een andere golfbaan. We hadden in feb.2009 al de winter baan gedaan en vorige week phantasia en nu kozen we voor de summer baan..dat was lache.


Het was heel erg leuk, ik sla dan zo hard dat het balletje over de baan schiet en natuurlijk konden we mijn balletje niet meer terug vinden..waaaa.. lache man.


Nu nog even lekker in bad en dan de film van gister nog verder afkijken..morgen rijden we naar Sarasota..dat moet een mooie zee -strand - zijn..ben benieuwd of het kan tippen aan Punta cana want dat was echt een mooi strand..maar daar gaan we in augustus 2010 naartoe dus dan ziet Richard het verschil ook wel..haha
(ik ben er vorig jaar ook al geweest en het is daar erg mooi)Maar goed, ben benieuwd morgen naar het strand en het moet een mooie autorit worden..lekker zitten..hahaha
groetjes vanuit Orlando.

donderdag 24 september 2009

Donderdag 24 september



Nadat het toch lang geleden was dat de migraine weer opkwam (2 weken) vandaag dus weer raak. Toen ik opstond voelde ik mijn hoofd al uit elkaar knallen..gegeten en mijn vaste medicijnen ingenomen die ik elke dag moet innemen voor de migraine en daarnaast nog een speciale medicijn als ik een aanval krijg..dat is een hele nare medicijn want alle spieren gaan er pijn van doen. Maar goed..ik wilde de dag niet verpesten en we zijn dus wat gaan rijden. We gingen eerst naar the Mall at the Millenia..hele dure mall waar we dus zo uitgekeken waren.
Daarna zijn we naar de zee gereden..richting het dorpje chrismas.
We hadden er iets meer van voorgesteld maar zag er wel grappig uit. Onderweg zagen we veel moeras en mooie natuur.


Ik heb er eerlijk gezegd niks van gezien want mijn migraine was zo erg dat ik gewoon niet uit mijn ogen kon kijken..dus maar hopen dat het snel over ging.
We zijn toen doorgereden naar de zee.. niet zo'n mooie zee maar wel heel heel warm en lekker rustig.

Daarna een stuk doorgereden richting cape caneveral..daar zagen we een Disney cruise ship liggen..die zien er machtig mooi groot uit.



Daarna lekker terug gereden en gegeten bij Ikea..hahaha

Ikea is daar met eten wel duurder dan in Nederland. Verder lijken alle meubels hetzelfde als in Nederland en ik heb alweer iets gezien wat ik straks in Nederland wil kopen..hahhaa is nu te zwaar om mee te nemen.
gelijk tijdens het eten weer een medicijn ingenomen want de migraine bleef flink aanhouden..medicijnen helpen niet dus (eindelijk) terug naar het hotel.
Daar heb ik een tijd liggen slapen..was zoooo moe..
Rond 18.30 uur wakker geworden en gaan eten bij TGI Fridays.
Je ziet wel op de foto's dat Richard honger had..haha



Nou, nu gaan we nog een film afkijken die we nog niet afgekeken hebben en slapen.. migraine is wat gezakt maar nog flink aanwezig dus sorry voor dit kort verslagje.
Groetjes van uit Orlando...bye bye

woensdag 23 september 2009

Woensdag 23 september

Gisteren had ik tegen Anja gezegd, "jij mag morgen een park uitkiezen, en ik bemoei me er niet mee", dus ze koos... Epcot, tot dat ik er vanmorgen achterkwam via internet, dat juist Epcot het drukste Disney-park zou zijn vandaag, dus... maar daar de Disney Hollywood Studios gegaan, hahaha, toch weer mijn zin gehad ;)

Disney's Hollywood Studios is een van de parken uit de Walt Disney World Resort en is geopend in 1989 onder de naam Disney MGM Studios. Hoewel het park qua oppervlakte het kleinste is, is er meer dan genoeg om te zien en te doen. Je kunt hier dingen leren over film en televisie. Je kan zien hoe tekenfilms gemaakt worden en je kunt een kijkje achter de schermen nemen bij een opname van een film.

Toen we in het park waren zijn we eerst een fastpass gaan halen voor "Toy Story Mania!" want dit is de nieuwste attractie in Disney World, en ook waar je het langste voor moet wachten, we zouden er dus tussen 13.00 - 14.00 uur in kunnen.

Ondertussen een aantal attracties gedaan, de zon was heel erg fel, ik denk dat het zeker 35 graden was vanmiddag, toen naar de rock 'n roll show "Mulch, Sweat & Shears" gaan kijken in de "Streets of America", persoonlijk vond ik dit de beste show die ik ooit van hun gezien heb, was echt gaaf.
Na de nodige attracties gedaan te hebben nog wat leuk straat theater gezien op de Hollywood Boulevard, deze drie grappige mannen zijn heel erg leuk.


Het langste waar we hebben moeten wachten was bij "The Twilight Zone Tower of Terror", daar was een wachtrij van 20 minuten.

Zelf ben ik toch maar weer eens gaan kijken in het museum van Walt Disney, wat "Walt Disney: One Man's Dream" heet, op een of andere manier blijft het voor mij indrukwekkend.


De bovenstaande foto, is een schilderij wat gemaakt is direkt na de dood van Walt Disney op 15 december 1966.
Toen we het helemaal gehad hadden met de warmte enzo, zijn we naar Downtown Disney gereden, we wilden nog even in de grote disney winkel "World Of Disney" gegaan, Anja heeft er een verkeersbord van Disney gekocht, en ik.....niks.
Daarna nog een ijsje gegeten bij "Ghirardelli Soda Fountain and Chocolate Shop" en nog wat rondgelopen, daarna terug naar het hotel, ik ben nog 1/2 uurtje gaan zwemmen, en toen zijn we gaan eten bij "Golden Corral", daarna nog even over de "International Drive" gebanjerd, en daarna terug naar het hotel. Gebroken !!!!!