woensdag 30 september 2009

Woensdag 30 september



Vanmorgen begonnen in Disney Animal Kingdom waar we nog een paar attracties wilde doen.. de gave rollercoaster Ex.everst en Dinosaur waar je in het donker met veel kabaal en bewegen op zoek gaat naar een enge dino..hahha

Daarna nog wat rondgelopen en toen zijn we naar Disney Epcot gegaan.


In dit park was het ook weer niet druk en we hebben snel ff test track gedaan... binnen 5 minuten zaten we in de karretjes..een attractie waar je zogenaamd in een test auto zit en op het laatst heel hard gaat..super gaaf.


In Epcot hebben ze verschillende landen nagebouwd..dat is echt super mooi gedaan. Zo ben je binnen een paar minuten in Duitsland en daarna in Canada of Noorwegen..echt leuk.
Bijna elk land heeft ook een attractie en van elk land hebben ze het eten wat daar bij hoort..we hebben natuurlijk Fish and Chips op in Engeland.

Nu zijn we alle twee doodmoe en blijven vanavond lekker op de hotelkamer.. lekker in bad en een film kijken..is ook best fijn.


Morgen gaan we lekker zwemmen bij 1 van de leuke waterparken van Disney en dan savonds alvast de koffers inpakken..ben benieuwd of ik alles meekrijg want ik heb echt heel veel gekocht.hahahaha
Groetjes van ons twee.

1 opmerking:

  1. Heeeeeey,

    Nou nog ff lekker genieten in het zwempark en lekker dobberen in de Lazy River!! Whoeoeoe....Voor straks slaap lekker en een hele goede reis terug!!

    Groetjes Jeroen en Lucy

    BeantwoordenVerwijderen